Šta li on umišlja?! IZETBEGOVIĆ BI DA ISTREBI SRBE I HRVATE!

Autor: Tanjug

Svet

07.06.2018

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Predsedništva BiH Bakir Izetbegović odbacio je tvrdnje da Bošnjaci u BiH pokušavaju da preuzmu potpunu vlast koristeći činjenicu da su brojčano najveći narod i istovremeno najavio da sada sledi borba u kojoj će oni morati da se izbore za ukidanje "diktature manjine nad većinom".

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Bakir Izetbegović još uvek nije naučio gde mu je mesto

On je to rekao u intervjuu za sarajevski portal Faktor i dodao da nisu tačne optužbe da on svojom politikom pokušava da progurati ideju unitarne države u kojoj bi Bošnjaci zbog svoje brojnosti imali prevlast

Prema njegovim rečima, takve tvrdnje koje, kako kaže "dolaze iz stranaka sa hrvatskim i srpskim predznakom" su "jednostrana propaganda koja vređa zdrav razum i koja je zamorila građane BiH, posebno Bošnjake".

Izetbegović je kazao i kako u predstojećem periodu očekuje vidljivije angažovanje međunarodne zajednice u rešavanju problema u BiH, jer kako kaže, postoji snažna odlučnost EU da integriše ceo zapadni Balkan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading