SARA VIDAK STOIČKI PODNOSI CRNOGORSKU TORTURU: Roditeljima poručila - VOLIM VAS, NE BRINITE

Autor: informer.rs, Republika

Svet

27.08.2018

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je njena porodica zabrinuta i po ceo dan radi na tome da Saru nekako izvuku iz zatvora, ona je njima poslala hrabru poruku iz ćelije.

RepublikaFoto: www.facebook.com/Vidak Saraa
Dobro se drži: Sara Vidak

Beograđanka Sara Vidak (20), već 14 dana nalazi se u crnogorskom zatvoru u Spužu, optužena za napad na službeno lice nakon što se u Sudu za prekršaje u Kotoru sukobila sa sudijom Jelenom Stanišić.

Iako je njena porodica zabrinuta i po ceo dan radi na tome da Saru nekako izvuku iz zatvora, ona je njima poslala hrabru poruku iz ćelije.

Sara, koja je na primorje krenula kako bi se oporavila od teške bolesti, a završila u ozloglašenom zatvoru, psihički je ipak toliko jaka, jer zna da su pravda i istina na njenoj strani.

Ona je zato smogla snage, znajući koliko je njenim roditeljima teško zbog svega što se desilo i što im nedeljama uništava živote, i pismom im uputila reči ohrabrenja iz zatvora.

- Ljubim vas sve, ne brinite se. Volim Vas! Držite se - napisala je rukom majci i ocu na ceduljici ova devojka i pored nacrtala srce.

Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru prošle nedelje podiglo je optužnicu protiv Sare, koja se tereti za napad na sudiju prekršajnog suda u Kotoru Jelenu Stanišić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading