LICEMERNI AMERI: Makedonci, bravo za referendum, nema veze što nije uspeo?!

Autor:

Svet

01.10.2018

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"SAD pozdravljaju rezultate referenduma u Makedoniji i navode da su građani izrazili podršku za članstvu u NATO i EU prihvatanjem sporazuma između Makedonije i Grčke", saopštio je Stejt department, ne uzimajući u obzir to da je na referendum izašlo 36 odsto građana, od neophodnih 50 odsto plus jedan glas da bi isti uspeo. Ali, demokratija je danas ono što SAD kažu da je demokratija, a ne ono što je njena definicija, zar ne?

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

- Sjedinjene Države snažno podržavaju punu implementaciju Prespanskog sporazuma, koji će omogućiti Makedoniju da zauzme svoje zasluženo mesto u NATO i EU i doprineti regionalnoj stabilnosti, sigurnosti i prosperitetu. U narednom periodu, kada parlament počinje raspravu o ustavnim promenama, pozivamo lidere da se izdignu iznad stranačke politike, i da ne propuste istorijsku priliku da osiguraju svetlu budućnost za ovu zemlju - navodi se u saopštenju Stejt departmenta nakon održavanja referenduma u Makedoniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading