JA SAM RUŽNI, DEBELI TERMINATOR! Cure detalji o monstrumu koji je ubio petoro ljudi, CILJAO JE ŽENE, a nikad nije spavao ni sa jednom i za to KRIVIO MAJKU!

Autor: Republika

Svet

13.08.2021

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubica Džejk Dejvison (22) koji je u britanskom gradu Plimutu ubio pet osoba, uključujući i trogodišnju devojčicu, a zatim presudio sebi pucnjem u glavu, bio je opterećen izgledom, a za životne neuspehe je krivio majku Maksin.

Foto: youtube.com/printscreen

Monstrum Džejk Dejvison bio je Jutjuber  

Džejk Dejvison, manijakalni ubica iz engleskog grada Plimuta, koji je u četvrtak izveo krvavi pir, usmrtivši petoro ljudi, među kojima i trogodišnju devojčicu, a zatim presudio sebi, imao je svoj Jutjub kanal na kom je priznao kako nikad nije imao seks, iako ima 22 godine, i to zato što je ružan i debeo. 

Ko je bio monstrum iz Plimuta?

Za sebe je govorio da želi da bude terminator, zbog čega je opsesivno trenirao i pored posla na gradilištu gde je upravljao kranom, bavio se bodibildingom.

- Džejk Dejvison (22), bodibilder koji je očigledno bio opsesivno opterećen time što nije bio atraktivan ženama i što nikad nije imao devojku, identifikovan je kao masovni ubica - prenosi britanski Dejl mejl i otkriva da je mladić na svom profilu na mreži Redit jednom prilikom okrivio svoju majku Maksin jer je i dalje nevin. 

 

 

Majka mu je, inače, nedavno pobedila rak, a kao i Džejkovi brat i sestra, živi u istom gredu gde i on. 

- Dejvison je u četvrtak uveče, obučen u crno, upao u kuću svoje rođake (51) i ubio je iz puške, a zatim usmrtio trogodišnju devojčicu. Upucao je i rođaka (43) koji je pokušao da odbrani nesrećno dete - otkriva Dejli mejl pozivajući se na informacije iz istrage.  

Monstrum je zatim izašao na ulicu i tamo počeo nasumično da puca usmrtivši muškarca (61) i ženu (59) u obližnjem parku koja je šetala psa. Policija je stigla šest minuta nakon što je Dejvison ispalio prvi metak, ali on je dotad pucao i sebi u glavu i ubio se.  

Republika

Foto: Facebook/Jake Davison

Fejsbuk profil ubice Dejvisona prepun je njegovih selfija 

Britanska policija je otkrila da je Dejvison imao dozvolu za nošenje oružja, što je izazvalo salve kritika na račun vlasti i zakona, koji je u Ujedinjenom kraljevstvu ionako izuzetno strog kada je u pitanju rukovanje šištoljima i puškama. 

To je, inače, prva masovna pucnjava u Britaniji još od 2010, što je dodatno zabrinulo javnost. Terorizam je odmah isključen kao eventualni motiv.    

Predstavljao se kao profesor Vafl 

- Budite se svakog jutra, blenete u zid i razmišljate kako se ništa nije promenilo, da ste u istoj poziciji, u istom periodu života, još uvek nevini i još uvek je.eno debeli. Ponekad volim da mislim da sam Terminator ili nešto. Znate, uprkos totalnom uništenju sistema on i dalje pokušava da ostvari svoju misiju - rekao je Dejvison u jednom od svojih poslednjih video-snimaka na Jutjubu gde se predstavljao kao profesor Vafl i gde je često objavljivao i zapise na kojima trenira. 

Foto: youtube.com/printscreen

Džejk Dejvison često je objavljivao zapise kako trenira

Inače, četiri dana pre kobne večeri, ubica je pričao o svojoj posvećenosti pokrenu "incel" koji veliča masovne ubice, ali niko nije prepoznao mogućnost da bi on učinio nešto slično. Takođe, pričao je da pripada grupi takozvanih blekpilera. Reč je navodno o osobama koje veruju da ne zaslužuju ljubav i koje nisu u stanju da budu sa ženama. 

Prema navodima britanskih medija, Dejvison je zbog svoje frustracije isključivo ciljao žene za žrtve, ali su mu se na putu očigledno našla i dvojica muškaraca.       

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading