(FOTO) Namamio pedofila na sastanak - manijak PLATIO GLAVOM!

Autor: blic.rs

Svet

17.02.2018

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinac Volter Rodrigez odlučio je da se obračuna sa pedofilom koji je seksualno uznemiravao njegovu jedanaestogodišnju ćerku i zakazao sastanak s njim, pretvarajući se da se i dalje devojčica s njim dopisuje. Kada ga je ugledao, prebio ga je na ulici, a potom pozvao i policiju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Pedofil hteo da ima seks sa detetom/Foto: Ilustracija

Pedofil je kasnije identifikovan kao German Akosta (29), a danima je uznemiravao Rodrigezovu ćerku preko poruka na "Vac apu" i ubeđivao je da se sastane s njim, ali da nikako ne kaže s kim se nalazi. Akosta se nije nadao da će devojčica sve ispričati svom ocu.

Otkako je ispričala ocu šta se dešava, on je nastavio da se dopisuje sa pedofilom.

- Reci im da ideš da se nađeš sa prijateljem - napisao je Akosta, neznajući da se dopisuje sa njenim ocem.

Slao joj je poruke sa seksulanom konotacijom i tražio da mu ona pošalje svoje fotografije u donjem vešu.

- Ja sam nevina - napisao je Rodrigez, pretvarajući se da je jedanaestogodišnja devojčica.

- To je super - odgovorio je Akosta.

Rodrigez je kasnije za medije rekao da je prvo dogovorio sastanak sa Akostom u njegovoj kući, ali da bi ga tada sigurno ubio. Ipak, Akosta je kasnije promenio plan i rekao da se nađu na ulici u naselju Vila Kresto u Buenos Ajresu.

Kada je Rodrigez video Akostu na ulici, odmah ga je udario pesnicom u glavu, a zatim i prebio, te pozvao policiju. Uslikao ga je tako krvavog i fotografije okačio na društvenu mrežu Fejsbuk. Takođe je uz njegovu fotografiju okačio i uslikane poruke koje je razmenjivao sa devojčicom.

- Ovaj čovek je perverznjak. Slao je mojoj jedanaestogodišnjoj ćerki poruke i slike - napisao je Rodrigez na Fejsbuku.

I Rodrigez i Akosta su sada suočeni sa optužbama, ali nijedan od njih nije uhapšen. Rodrigez je optužen za nasrtaj na Akostu, a ovaj za seksualno uznemiravanje maloletnice.

- Sve sam im pokazao i nije mi jasno zašto taj čovek nije uhapšen. Takva osoba ne zaslužuje da šeta slobodno ulicama - rekao je Rodrigez.

Zakon u Argentini propisuje da će svako ko seksualno uznemirava maloletnike, bilo na internetu ili putem poruka na mobilnom telefonu, biti suočen sa kaznom od šest meseci do godinu dana u zatvoru.

- Pošto su ga pustili na slobodu, postoji rizik za društvo, jer može neko drugo dete da uznemirava - upozorio je Hernan Navaro iz nevladine organizacije koja se bori protiv seksualnog uznemiravanja maloletnika.

Navaro je rekao da se ovakva vrsta uznemiravanja ne prijavljuje dovoljno u Argentini i da roditelji često nisu ni svesni na koje sve načine predatori prilaze njihovoj deci putem interneta i poruka na mobilnim telefonima.

- Roditelji misle pošto deca sede pored njih da su bezbedna. Ali deca su potpuno sama na internetu - dodao je Navaro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading