LEPA MLADA PLAVUŠA U ZAGRLJAJU KRALJA ČARLSA: Monarh razvukao osmeh od uveta do uveta, ko je ona? OVO znači samo JEDNO! (VIDEO)

Autor:

Svet

03.05.2024

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski monarh ponovo viđen u javnosti vidno jako dobro raspoložen

LEPA MLADA PLAVUŠA U ZAGRLJAJU KRALJA ČARLSA: Monarh razvukao osmeh od uveta do uveta, ko je ona? OVO znači samo JEDNO! (VIDEO)

Foto: Andrew Matthews / PA Images / Profimedia

Nasmejanog kralja Čarlsa grli Zara Tindal na Kraljevskoj izložbi konja u Vindzoru samo nekoliko dana nakon što se monarh vratio na zvanične javne dužnosti nakon dijagnoze raka. 

Zagrljaj sa nećakom

Zara Tindal je danas snažno zagrlila svog ujaka Čarlsa dok se kralj iznenada pojavio na Kraljevskoj izložbi konja u Vindzoru u trenutku kada se njegovo lečenje raka nastavlja.

Zara je blistala kada je videla Čarlsa na događaju u Berkširu tokom njegovog trećeg javnog angažmana za četiri dana, a monarh je takođe izgledao oduševljeno i srećno se smeškao dok je razgovarao sa zvaničnicima dok se skrivao pod kišobranima na kiši.

 

 

Monarh je bio prisutan trećeg dana manifestacije, kojoj je kao gledalac često prisustvovala i njegova pokojna majka kraljica Elizabeta II.

Dolazi samo tri dana nakon što je kralj Čarls posetio pacijente bolnice u Londonu po povratku na javne kraljevske dužnosti.

I drugi članovi kraljevske porodice juče su prisustvovali reviji, uključujući princa Edvarda i njegovu suprugu Sofi, i princezu Anu i njenog supruga viceadmirala ser Timotija Lorensa.

Kraljevo putovanje u Univerzitetsku bolnicu Mekmilan centar za lečenje raka u utorak sa njegovom suprugom kraljicom Kamilom - koja danas nije bila na izložbi konja - usledila je u trenutku kada se nastavlja njegovo lečenje neotkrivenog oblika raka, koje je počelo u februaru.

U drugom angažmanu u sredu, Čarls je pogledao svoj krunski spisak u Bakingemskoj palati, što je bio njegov drugi javni događaj od postavljanja dijagnoze.

Njegov izgled i veselo držanje na oba događaja ukazuju na pozitivan napredak koji postiže nakon skoro tri meseca ambulantne nege raka.

Čarlsov dnevnik o predstojećim događajima neće biti pun letnjih programa, a prisustvo će biti najavljeno bliže vremenu i "podložno savetima lekara", uz "prilagođavanja urađena tamo gde je neophodno da se rizik svede na najmanju moguću meru" za kraljev oporavak.

 

 

Podrazumeva se da bi toplije vreme omogućilo da se događaji priređuju napolju i da bi se smanjio rizik od drugih ljudi sa kojim se suočavaju mnogi pacijenti sa rakom.

U bolnici je u utorak, kralj govorio o svom "šoku" što mu je dijagnostikovan rak kada je sreo svoje kolege pacijente po povratku na javne dužnosti.

Čarls je iskreno opisao iskustvo kada mu je rečeno da ima bolest, kada je saznao o najnovijim tretmanima i razgovarao sa osobljem koje pruža negu.

On je takođe razuverio one koji su mislili da je loše i pitali ga o njegovom zdravstvenom stanju, rekavši: "Dobro sam".

Kralju, koji je izgledao opušteno i raspoloženo, u poseti se pridružila Kamila, i krenuo je u improvizovane šetnje, sastavši se sa osobljem koje je zastalo da vidi kraljevski par.

Zamenik premijera Oliver Dauden pridružio se prezentaciji i na kraljevskoj zabavi je prikazana digitalna verzija rolne sa dodatnim karakteristikama kao što su fotografije i video, a kralj i kraljica su gledali snimak njihove povorke u Vestminstersku opatiju 6. maja prošle godine.

Na kraju prezentacije kralju i kraljici su prikazani krunski svitak kraljice Elizabete II i oni napravljeni za krunisanje kraljice Viktorije, Vilijama, Marije i Edvarda II.

Takođe ove nedelje, Lionel Riči je otkrio da se njegov prijatelj Čarls "oseća fantastično" tokom lečenja.

Ovaj 74-godišnji pevač, koji je prijatelj sa kraljem od 1980-ih nakon što se upoznao s njim preko prinčevog fonda, takođe je rekao da je Čarls "dobrog stanja".

Govoreći sinoć, Riči je rekao za list People: "Srećom, mogu da kažem da mu ide fantastično. Opet, razumem, treba da miruje, znate šta govorim. Najvažnije je da mu bude dobro."

Riči se takođe našalio da je očekivao telefonski poziv od kralja nakon događaja u Cipriani South Streetu, rekavši: "Verujte mi, moje pitanje od Čarlsa je sada: 'Kako je bilo?' Nakon što završim večeras, dobiću onaj poziv koji kaže: 'Pa, kako bi bilo?'".

(Republika/Daily Mail)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading