KOKAIN PRONAĐEN U BANANAMA USRED SUPERMARKETA! Zaposleni ostali bez reči

Autor:

Svet

25.04.2024

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija trenutno vrši istragu proveravajući robu u prodavnicama, zbog čega je i dalje nepoznata konačna količina droge u njima, ali ni u koliko prodavnica se nalazi

KOKAIN PRONAĐEN U BANANAMA USRED SUPERMARKETA! Zaposleni ostali bez reči

Foto: pixabay.com

Zaposleni u više nemačkih supermarketa u Berlinu i Brandenburgu otkrili su više od 100 kilograma kokaina u pakovanjima banana, prenosi Bild pozivajući se na izvore iz policije.

U Brandenburgu je, kako se navodi, u najmanje četiri prodavnice pronađeno između 20 i 100 kilograma kokaina.

Policija trenutno vrši istragu proveravajući robu u prodavnicama, zbog čega je i dalje nepoznata konačna količina droge u njima, ali ni u koliko prodavnica se nalazi.

Početkom ovog meseca, španska policija je sprovela veliku akciju koja je rezultirala razbijanjem jedne od najvećih mreža za trgovinu drogom.

Ova kriminalna organizacija koristila je takozvanu afričku rutu za krijumčarenje droge, a među uhapšenim članovima ove bande je i državljanin Srbije, Radomir Z.

Prema navodima lokalnih medija, Radomir Z. je uhapšen 5. aprila nakon što je izvršio napad nožem na člana posade broda.

Incident se dogodio kada je član posade pokušao da baci kokain u more nakon što su ih policija opkolila.

Radomir Z. je navodno napao člana posade kako bi sprečio uništavanje droge, a kasnije je uhapšen kada je bačen u more.

Brod je isplovio je u martu iz Kartahene natovaren stokom i 1.200 kilograma kokaina, koji je bio sakriven u jednom delu broda koji je dugačak  204 metra.

U posadi broda bio je srpski državljanin Radomir Z., koji je bio zadužen da čuva zalihe droge u ime istočnoevropske organizacije kojoj je, kako se sumnja poslata ova pošiljka vredna 20 miliona evra na crnom tržištu.- piše lokalni portal. 

Kako navode brod je prešao Atlantik da bi pristao na sledeće odredište, Egipat, nakon što je prešao Gibraltarski moreuz.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading