TRAMP POBESNEO ZBOG CURENJA INFORMACIJA U MEDIJE

Autor: Tanjug

Svet

01.05.2018

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je "sramotno" što je lista pitanja, koje bi specijalni istražitelj Robert Maler trebvalo da postavi tokom istrage "procurila" u medije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp

- Tako je sramotno što su pitanja o ruskom lovu na veštice procurila ''medijima''. Nema pitanja o dosluhu. Oh, vidim ... imate sastavljen, lažan zločin, dosluh, koji nikada nije postojao, i pokrenuta je istraga sa nezakonito otkrivenim poverljivim informacijama. Lepo! - napisao je Tramp na Tviteru.

"Njujork tajms" je u ponedeljak objavio pedesetak pitanja koje su sastavili Trampovi advokati tokom pregovora sa Malerovim istražiteljima, ranije ove godine zbog mogućeg ispitivanja predsednika, prenosi AP.

Maler istražuje umešanost Rusije u predsedničke izbore 2016. godine, kao i to da li je Trampova kampanja u to bila uključena i da li je predsednik opstruisao pravdu nakon kampanje.

"Njujork tajms" je napisao da su Trampovi advokati dodali pitanja na listu i da je list imao uvid u taj dokument.

Pitanja su bila u rasponu od toga koju je motivaciju imao za otpuštanje direktora FBI Džejmsa Komija, do kontakata predstavnika Trampove kampanje sa Rusima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading