OVAKO ĆE HARI NA SVADBI ODATI POČAST MAJCI DAJANI

Autor:

Svet

19.05.2018

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Među brojim gostima iz Britanije, ali i iz država širom sveta, na svadbi princa Harija i Megan Markl biće i dve posebne gošće. Na taj način mladi par će odati počast pokojnoj princezi Dajani Spenser.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Princ Hari će na venčanju imati dve posebne gošće

Naime, odlučeno je da među zvanicama na veselju budu i obe sestre Ledi Di, i to uz podršku cele kraljevske porodice, posebno kraljice Elizabete i princa Vilijama, koji je kum. Najmlađa Dajanina sestra ledi Džejn Felouz imaće posebnu čast jer će održati prigodni govor na venčanju svog sestrića.

Iz palate kažu da su i Hari i Megan dirnuti i počastvovani što će ledi Džejn predstavljati Dajaninu familiju i tako, na ovaj poseban dan, podsetiti još jednom na najvoljeniju princezu.

 

 

#princessdiana #princessofwales #ladysarahmccorquodale #ladyjanefellowes #sisters

A post shared by Jennifer (@ladydianafan) on Jul 30, 2017 at 12:24pm PDT

 

Kada je Dajana poginula, baš ledi Džejn je svom bratu i sestri saopštila za ovu veliku tragediju, a potom na sahrani ona je pročitala jednu pesmu. Otad do danas ledi je prilično bila u senci i nije se pojavljivala u javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading