(UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ) BRIŽIT BARDO otvorila VRATA PAKLA i pokazala ko je MAKRON

Autor:

Svet

21.05.2018

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuska glumica Brižit Bardo godinama se bori za prava životinja, pa često kritikuje vlast Makrona koja ne vodi računa o zlostavljanju istih.

Francuska glumica Brižit Bardo davno je prestala da se bavi glumom i svoj život je potpuno posvetila životinjama

Ona je pozvala francuske vlasti da postave kamere u klanicama kako je to obećao predsednik Emanuel Makron, uoči rasprave o nacrtu zakona o poljoprivredi, preneli su danas francuski mediji.

Glumica, poznata kao veliki borac za prava životinja i decenijama stroga vegetarijanka, pomenula je jednu francusku klanicu već kritikovanu 2015. godine zbog mučenja životinja gde je skrivenom kamerom u februaru ove godine snimljen loš tretman prema životinjama, preneo je list 20 Minutes. 


Brižit Bardo u video snimku sa svog imanja, na kojem je predstavila snimak iz klanice, pozvala je javnost da "vodi računa šta jede" kritikujući Makrona jer se "druži s lovcima i želi da vrati predsednički lov". 

Na snimku joj se pridružio mladi francuski humorista Remi Gajar koji je rekao da francuski predsednik nije do sada ništa učinio i da bi se ljudima "smučilo" kada bi videli kakav tretman imaju životinje u klanicama. 

Glumica je rekla da je mlađa generacija osetljivija na životinjska pitanja od starije generacije "koja truli u svojim navikama i tradicijama" i dodala da je dobro što su mnoge modne kuće povukle krzno iz svojih kolekcija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading