Nadica uzvraća udarac: Draginja je svojom izjavom otvorila Pandorinu kutiju!

Autor: alo.rs

Zadruga

06.06.2018

11:31

Draginja Radanović, majka "Pinkove" zvezde, burno je reagovala nakon što je u "Zadruzi" pušten snimak na kojem se jasno vidi kako Sloba izjavljuje ljubav Kristini, a potom se čuje kako se supružnici ljube. Naime, nakon što je snimak emitovan uživo u programu, Sloba je dobio telefonski poziv od majke, koja mu je poručila da se drži što dalje od Kristine i da je Luna prava devojka za njega.

Nadica uzvraća udarac: Draginja je svojom izjavom otvorila Pandorinu kutiju!

youtube.com/Zadruga Official

Komentari (8)

Loading
Ana

06.06.2018 14:00

Nadica kraljica! Odmerena, savremena i kulturna zena. Nije ni cudo sto je Kija carica! Gospodja Janicijevic Draginja dno dna...

Odgovori 35 6
Nickname

06.06.2018 15:59

Bravo, ovo je majka koja nijednom recju, ni postupkom nije svoje dete ni favorizovala, a ni osramotila. Treba da napise udzbenik za Anabelu!

Odgovori 39 5
DANE

06.06.2018 20:20

Sloba se nikada sa Kristinom neće pomiriti jer je ona moralna nakaza. Prodaje ludilo po Zadruziu ,manipulatorka.On će se razvesti od nje čim izadje iz Zadruge. Kraljica njegoog srca je Luna.On je voli više od svega,kao i ona njega.

Odgovori 6 31
Cecilija

19.06.2018 05:14

@DANE - Tacno je, samo sto je moralna nakaza Zloba. Kako vreme odmice, sve bolje i jasnije ce se videti ko je ko. Zloba i Zluna su rodjeni jedno za drugo! Imaju majke koje im kao u srednjem veku ugovaraju veridbu, iako je on zvanicno ozenjen.Koja je to psihopatologija????!!!!! Kija bezi sto dalje od ovog mamlaza!!!!!!!!! Sto dalje od Draginje... Neka im je Soba pa neka slave na nesreci drugoga...... bili zivi pa videli kako ce se stvar odvijati..... ali onda nece biti Kije da je krive za sve!

DILA

07.06.2018 03:47

Na žalost njihova veza je pukla odavno.Bilo je tu obosranih prevara, itd.Kristina mora da pokaže ponos i dostoanstvo kao žena, a ona se spustila na dno. Ne poštuje čoveka sa kojim bi trebala nastavit,i, .šta..pakao po njega. Ne upada on više u njene manipulacije i ne naseda njenim lažima.Umislila je da je toliko"PAMETNA" DA JE VENČANI LIST TAPIJA NA MUŠKARCA I JEDINI DOKAZ DA BRAK POSTOJI. SMERJURIJA. PA ONI VEĆ 9 MESECI NIKAKAV BRAK NEMAJU, ON NE POSTOjI, SAMO PAPIR KOJI JE NIŠTAV PRED ZAKONOM,.Sloba je rekao Luni da je voli više od svog života i da ne može da živi bez nje.Razvod sledi odmah po izlasku iz Zadruge.Pomirenja neće biti.Kraj priče.To je njegova konačna odluka i izbor.Niko je ne može promeniti

Odgovori 7 18
Nirka

12.06.2018 03:59

Funkcioniš i tekako .jer ta je žena njega varala u vei i tom propalaom braku. Proziva njega za ono što je ona radila. Sem toga, kod njih nema nikakve zajedničke imovine,niti uštedjevine, dece nemaju. Kraj priče.Ni jedna žena ne može rasturiti zajednicu nekih ljudi ukoliko je ona na jakim temeljima. Oni brak kao instituciju nisu ni imali.Ostao je taj vnčani list od tri meseca , a on je njihovim uslovima ništav preed Zakonom. Sloba ludo voli Lunu i odlazi sa njom zauvek.Razvodi se posle Zadruge

Simke

12.06.2018 05:34

ChikaKure_ pod jedan, oni nemaju nikakvu zajednički stečenu imovinu.Stanovaii su u iznajmljenom stanu.novca nemaju u kešu. Što se tiče novčanih sredstava od NAGRADE u rijalitiju, on se tretira kaoi poseban prihod, a ne kao zajednički stečena imovina.tako da ne odleže podeli.RZVOD SE DOBIJA PUTEM TUŽBE,ili pak sprazumni.U principu zajednički stečena imovina nema veze sa razvodom, to je posebanv anpčarnični postupak,naime druga priča.....Sloba se od nje razvodi odmah po izlasku. On ostaje sa Lunom, jer je ona ženenjegovog života.