Beograd jutros bez grejanja: Radijatori hladni zbog velikog kvara

Autor: Republika

Vesti

24.11.2018

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipe za hitne intervencije već su na terenu i učiniće sve da kvar bude otklonjen u najkraćam mogućem roku.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Usled neodložne popravke kvara na delu magistralnog toplovoda M6 na grejnom području toplane "Novi Beograd" iz kojeg se toplotnom energijom snabdevaju delovi centralne gradske zone, danas od 9 časova je prekinuta isporuka toplotne energije potrošačima u centralnim gradskim ulicama.

Bez grejanja će biti potrošači koji se nalaze u Savskoj ulici, Durmitorskoj, Višegradskoj, Vojvode Milenka, Risanskoj, Birčaninovoj, Sarajevskoj, Kneza Miloša, Balkanskoj, Nemanjinoj, Miloša Pocerca, Deligradskoj, Kralja Milutina, Njegoševoj, Resavskoj, Stjepana Filipovića, Fabrisovoj, Zvečanskoj, Oblakovskoj, Dobropoljskoj.

Bez grejanja ostaće i deo Vračara u zoni Hrama Svetog Save i Neimara (deo bliže Bulevaru oslobođenja do Bokeljske i Šumatovačke ulice), saopšteno je iz JKP "Beogradske elektrane".

Ekipe za hitne intervencije već su na terenu i učiniće sve da kvar bude otklonjen u najkraćam mogućem roku kako bi potrošači što pre bili snabdeveni toplotnom energijom, navodi se u saopštenju.

Ponovna isporuka toplotne energije potrošačima u pomenutim ulicama i delovima grada očekuje se u nedelju, 25. novembra 2018., u ranim jutarnjim satima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading