Vesić otkrio još jedan Đilasov skandal: Oteo je deo gradske garaže u Požarevačkoj i koristi za svoj vozni park

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

05.12.2018

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva SNS Goran Vesić izjavio je danas da je bivši gradonačelnik Beograda Dragan Ðilas "oteo" deo gradske garaže u Požarevačkoj ulici, koju bespravno koristi i ocenio da je to jedan od najvećih skandala koje je Ðilas napravio.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Goran Vesić

- Draganu Ðilasu očigledno nije bilo dovoljno što je ostvario promet od 500 miliona evra dok je bio gradonačelnik, što je svojevremeno oteo Pionirski grad kako bi napravio kuću Velikog brata, već je očigledno morao da otme i garažu koja pripada gradu kako bi tu parkirao svoja privatna vozila i to je stvar koja traje od 2008. godine - rekao je Vesić gostujući na Pinku.

Naveo je da su službe u Parking servisu tek danas otkrile šta se desilo i šta je Ðilas radio svih ovih godina i ocenio je da je ovo jedan od najvećih skandala koje je bivši gradonačelnik napravio.

Ðilas je, kako kaže Vesić, u delu stanarske garaže u Požarevačkoj ulici zazidao protivpožarni put, u kojem je parkirao četiri svoja automobila - dva koja ima privatno i dva koja koristi njegovo obezbeđenje.

- A onda je sa druge strane iz Sinđelićeve ulice otvorio poseban izlaz da tu javnu garažu koristi kao privatnu - rekao je Vesić.

Naveo je da je to trajalo tako deset godina i da je Ðilas, time što je zatvorio protivpožarni izlaz, ugrozio bezbednost i stanara zgrade u kojoj se nalazi garaža i onih koji koriste garažu.

- Ovaj slučaj na najbolji način pokazuje kako radi Dragan Ðilas. Nikada ništa što je državno i što pripada narodu za njega nije bilo svetinja, već uvek pokušava da iskoristi za svoj privatni biznis. Tako je i napravio kuću Velikog brata u Pionirskom gradu kada je taj prostor koji je bio namenjen deci i omladini, pretvorio u kuću Velikog brata, da ne pričamo o njegovim drugim aferama - dodao je Vesić.

Kako je rekao, Ðilas stalno govori o poštenju ne bi li sakrio kako se on ponašao dok je bio na vlasti.

- Ovo današnje otkriće sa garažom u Požarevačkoj ulici je posebno značajno jer na najbolji način pokazuje do koje mere je Dragan Ðilas bahat i koliko vodi računa samo o svom interesu i o tome da zaradi - zaključio je Vesić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
Mica

05.12.2018 15:42

Svaki dan isplivavaju skandali opozicije.

maja

05.12.2018 15:47

Strasno,ovaj Djilas je sramota za ovu drazavu.

Zozon

05.12.2018 16:11

Djilas je toliko naneo stege gradu i državi da se posledice toga Jos uvek osecaju.

sanjica

05.12.2018 16:59

Koji pilićar