Đilasa ne zanimaju ni Kosovo, ni država! Misli samo o svom kešu pa vodi hajku jer nije uspeo da otme O2 i Prvu!

Autor: informer.rs

Vesti

05.12.2018

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tajkuni Dragan Đilas i Dragan Šolak totalno su pobesneli jer im nije pošlo za rukom da otmu TV Prvu i O2 TV, pa sad vode političku hajku. Đilas i Šolak ne mogu da prežale poraz u tržišnoj utakmici i činjenicu da je bivši vlasnik televizije Kopernikus bio uspešniji od njih, pa za to, kao i za sve drugo, optužuju aktuelnu vlast i Aleksandra Vučića.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ/youtube.com/SerbiaBroadbandSBB
Đilasu i Šolaku Vučić za sve kriv

Vest da je preduzetnik Srđan Milovanović od Antena grupe za 180 miliona evra kupio Prva TV, O2 TV, Prva TV Crna Gora, Play Radio, šest kablovskih kanala i tri portala prva.rs, O2tv.rs i b92.net, razbesnela je Đilasa i Šolaka, koji su navikli da vedre i oblače u medijskoj sferi i na tržištu kablovskih operatera.

Zato Đilas, a šta bi drugo, za svoj poslovni neuspeh optužuje vlast u Srbiji pa na Tviteru piše kako mu se javlja da tu nisu čista posla.

- Telekomovim parama, dakle parama svih građana Srbije ex vlasnik Kopernikusa Srđan Milovanović kupio je Prvu i 02. Nešto mi se javlja da on ipak nije pravi vlasnik. A vama? - napisao je Đilas, kome nikako nije jasno da i drugi učesnici na medijskom držištu imaju pravo da se takmiče i posluju, a ne samo on i njegov pajtaš Šolak.

 

 

Đilasu i Šolaku nije jasno, ono što je jasno svima - Telekom je kupio kablovsku mrežu od Kopernikusa, a Kopernikus tim parama potpuno legalno kupio TV Prvu i O2 TV.

Ovo je još jedan dokaz da vođu srpske opozicije Dragana Đilasa ne zanima ni Kosovo i Metohija, ni sudbina srpskog naroda na KiM, ni država, već samo njegov biznis i njegov keš.

Ali, ko gubi ima pravo da se ljuti i da usput za to optuži vlast i Vučića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (31)

Loading
Sanja

05.12.2018 09:39

Đilasa zanima samo državni novac.

Sanja

05.12.2018 09:39

Ovi iz opozicije svakodnevno dokazuju da su izgubili kompas.

Monika

05.12.2018 09:48

Đilasu je jedino važno svoji lični interesi.Njega baš briga i za Kosovo i za građane Srbije.

Slaven

05.12.2018 09:48

Ne znam kako će preboleti da oni nisu kupili .