OPOZICIONI MONSTRUMI: Isekli glavu predsedniku Vučiću na predizbornom materijalu

Autor: Alo, Republika

Vesti

02.12.2018

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mesni odbor SNS iz Katraže, u opštini Lučani, saopštio je da je sinoć u tom mestu uništavan predizborni materijal SNS i pozvao nadležne da reaguju i uhapse počinioce.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Vučić

Da je u pitanju gnusan čin izliva mržnje prema političkim neistomišljenicima pokazuje činjenica da je prvo skinut veliki baner koji se nalazio ispred stranke i zapaljen, a zatim su počinioci, smatrajući da poruka o linču nije dovoljno jaka, drugi koji se nalazi na samim prostorijama takođe zapalili", navodi se u saopštenju MO SNS.

Oni ocenjuju da je time poslata poruka o nasilju koje počinioci spremaju političkim neistomišljenicima.

- Skandaloznim isecanjem glave predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića sa predizbornog materijala poslata je više nego jasna poruka o odmazdi i načinu na koji će ona biti izvršena - navodi se u saopštenju MO SNS.

Takođe se navodi i da se ovaj vandalski čin desio tokom posete lidera opozicionog Saveza za Srbiju Dragana Ðilasa, Boška Obradovića, Borka Stefanovića i Milana Stamatovića, Glogu i Vučkovici.

- Savez za pljačku Srbije, došao je iz Čačka u pratnji Ðilasovih i Obradovićevih jurišnika i batinaša sa zadatkom da izazovu nerede, ruše sve pred sobom, prete i seju strah među građanima koji ne zastupaju njihove bolesne stavove - ukazuje se u saopštenju.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ

Takođe se navodi da su oni ti koji su već izrekli pretnje da će vešati predsednika i premijerku na Terazijama, demokratski izabranih predstavnika vlasti, a sada, tokom njihovog boravka u Lučanima, brutalne pretnje se ponavljaju.

- Moraju da znaju da SNS sve njihove brutalne pretnje, suprotne svim vrednostima demokratskog društva, neće zaustaviti da i dalje radi na razvoju i napretku Srbije, koju su oni dok su bili na vlasti razorili i uništili - zaključuje se u saopštenju.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (45)

Loading
Daca

02.12.2018 15:10

Bolesni umovi, oni biisto to uradili i sa samim Vucicem, kao sto rade i sa njegovim portretom, samo kada bi mogli.

Jelena

02.12.2018 15:17

Pravi monstrumi. Opozicija dno dna.

milos

02.12.2018 15:23

Srbiji je dosta nasilja ,jos nam samo srpski opozicionari fale.

Ljuba

02.12.2018 15:26

Sada ih mozemo preimenovati u Savez sa seckanje , posto su silovanje i ostale delatnosti odavno vec registrovane