(VIDEO) ZEMLJO, OTVORI SE! Koljač Naser Orić traži da mu se Vučić izvini i preti tužbom!

Autor: informer.rs

Vesti

02.12.2018

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ratni zločinac Naser Orić, za koga postoje svedoci da je lično klao i ubijao Srbe za vreme rata u BiH, izjavio je za jednu sarajevsku televiziju da će od predsednika Srbije Aleksandra Vučića tražiti da mu se izvini i da razmišlja da protiv njega podnese krivičnu tužbu za klevetu?!

Naser Orić

Nakon što ga je sramnom odlukom Apelaciono veće suda BiH, uprkos izjavama brojnih svedoka da je lično klao srpske civile i ratne zarobljenike na području Bratunca i Srebrenice, Orić se drznuo da zatraži izvinjenje od predsednika Vučića, jer je javnosti govorio ono što samo pristrasni sud u Sarajevu nije imao uši da čuje.

- Očekujem od gospodina Vučića da mi se javno izvini za optužbe i klevetu koju je više puta javno izrekao... - rekao je Orić bez trunke griže savesti za počinjene zločine nad nevinim Srbima u BiH.

Orić još tvrdi da su ga advokati zvali i tražili od njega punomoće za podnošenje krivične prijave protiv predsednika Srbije.

- Razmisliću i odlučiću da li ću to da uradim - dodao je Orić, odgovarajući na pitanja voditelja koji ga je sve vreme huškao protiv Vučića i Srbije.

To što neko nije osuđen iz političkih razloga, ne znači da nije počinio zločine, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić povodom oslobađajuće presude za Nasera Orića i primetio da je očigledno da za nas, Srbe, neće biti pravde

- Očigledno da naša suza nema roditelja i da će čak i ubijeni, preklani, Slobodan Ilić ispasti kao da je ubijen od ko zna koga ili da je izvršio samoubistvo - rekao je Vučić.

I pored živih svedoka koji, podsetio je Vučić, potvrdujuju da je Orić počinio zločin, neki se prave da to ne čuju i ne vide.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Vučić

- Imamo protiv što se slavi nepravda i oni koji su činili zločine. To što neko nije osuđen iz političkih razloga ne znači da nije počinio zločin. A za mene je čudo da neko nije osuđen, a postoje živi ljudu koji mogu da posvedoče - rekao je Vučić.

Zato treba da se još više borimo za napredak naroda, za bolji ekonomski rast i nezaborav naših žrtava.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (50)

Loading
Dante

02.12.2018 09:15

Ovaj Oric je zreo za ozbiljno psihijatrijsko posmatranje.

despot

02.12.2018 11:15

@Dante - Ne on, mi smo.

viki

02.12.2018 09:20

To je samo logican sled dogadjaja koji ce nastuputi zbog bezumne odluke onih koji su ovog koljaca proglasili nevinim.Ko zna sta ce jos traziti od nas.

Aco

02.12.2018 09:20

Umesto da bude u zatvoru Naser ucestvuje u javnom zivotu!