Koljač Naser Orić izjavom nakon presude razbesneo celu Srbiju!

Autor: Tanjug

Vesti

30.11.2018

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naser Orić, ratni komandant tzv. Armije BiH za Srebrenicu, koji je konačnom odlukom Suda BiH oslobođen optužbi za ratni zločin nad Srbima, nakon izricanja presude izrazio je saučešće porodicama ubijenih Srba i zahvalio onim Srbima koji su svedočili u njegovu korist.

RepublikaFoto: Tanjug/E. BURLOVIĆ
Naser Orić

- Napadi velikosrpskih snaga iz Srbije na mene i moj narod traju od 1992. godine. Mi smo još uvek najisturenija tačka BiH prema Srbiji i nama je jasno da ćemo uvek biti prvi na udaru. Mi se nećemo nikad predati. Borićemo se dok smo živi, mi i naša pokoljenja, jer mi druge domovine nemamo - rekao je Orić za agenciju Patrija.

On je istakao da će se u budućnosti posvetiti porodici i svakodnevnim obavezama.

- Mislim da je došlo vreme da se malo odmorim. Progon koji se nada mnom vrši traje predugo - naveo je on.

Zahvalio se porodicama poginulih pripadnika Vojske RS, "koji su pred Sudom BiH svedočili u njegovu korist".

- Ovim putem želim da izrazim saučešće porodicama ubijenih i da im zahvalim i čestitam što su smogli snage i na Sudu BiH kazali istinu da su njihovi najvoljeniji poginuli u borbama - rekao je Orić.

Vučić: Za Srbe nema pravde!

- To što neko nije osuđen iz političkih razloga, ne znači da nije počinio zločine - rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić povodom oslobađajuće presude za Nasera Orića i primetio da je očigledno da za nas, Srbe, neće biti pravde.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL

- Očigledno da naša suza nema roditelja i da će čak i ubijeni, preklani, Slobodan Ilić ispasti kao da je ubijen od ko zna koga ili da je izvršio samoubistvo - rekao je Vučić novinarima u Nikoziji.

I pored živih svedoka koji, podsetio je Vučić, potvrdujuju da je Orić počinio zločin, neki se prave da to ne čuju i ne vide.

- Imamo protiv što se slavi nepravda i oni koji su činili zločine. To što neko nije osuđen iz političkih razloga ne znači da nije počinio zločin. A za mene je čudo da neko nije osuđen, a postoje živi ljudu koji mogu da posvedoče - rekao je Vučić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
SNEŽA

30.11.2018 14:37

Ma, zna Bog šta radi. Nije ga stigla pravedna kazna, ali će Božja.

Milica

30.11.2018 14:51

Ekser u kovceg drzave BiH

Marija

30.11.2018 15:13

Neka se stidi svoje izjave.

Mima

30.11.2018 15:16

Islamski terorista je danas oslobodjen, i pored cvrstih dokaza. Sramota.