Sin sudije kojem je Orić iskopao oči: Presudom su mi opet ubili oca!

Autor: novosti.rs

Vesti

01.12.2018

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin ubijenog sudije Slobodana Ilića, Vladimir, s nevericom je dočekao vest da je Naser Orić oslobođen pred Sudom BiH za ubistvo njegovog oca.

Naser Orić

On kaže da, nažalost, ništa drugo nije ni očekivao.

- Moj otac je ponovo ubijen! Svi znaju da je Naser Orić ubica, a evo, oslobođen je. Nemam više šta da vam govorim - sa gorčinom u glasu kazao je Vladimir.

Orić i Muhić optuženi su da su u mestima Zalazje, Lolići i Kunjerac ubili trojicu zarobljenih Srba - Slobodana Ilića, Milutina Miloševića i Mitra Savića. Jedan od svedoka tvrdio je da je Orić lično nožem iskopao oči i zaklao sudiju Ilića.

Tužilaštvo je pre završnih reči dostavilo preciziranu optužnicu, u kojoj se glavna izmena odnosi na način ubistva u Zalazju, te se navodi da je Orić, osim nožem i udarcima, i pucao na ratnog zarobljenika. Naser se pred napad na srpsko selo Zalazje obratio borcima jedinice "Kondor", koju je predvodio, da sa zarobljenicima rade šta hoće, a da u selu ne ostave živu ni kokošku ni svinju, posle čega je selo Zalazje očišćeno od Srba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading