Vučić odgovorio poslaniku CG koji bi "bacio bombu na njega"

Autor: Tanjug

Vesti

30.11.2018

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da svi danas svoj identitet pokušavaju da grade i da ga održavaju na nekakvoj krivici Srbije i tako što pričaju najgore o Srbiji.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Vučić

On je, povodom pokušaja da se u crnogorskoj skupštini menja istorija, primetio da je Srbija danas svima kriva.

- Samo čekam još da u Makedoniji pokrenu onu icijativu da je Srbija počinila genocid i taman onda da sve vidimo. Ništa od toga nije niti vaša, niti moja generacija kriva i zaslužna, ali svi misle da bi danas mogli nešto da nam naplate - rekao je predsednik.

On je, na pitanje novinara rekao da to što je jedan poslanik u CG parlamentu rekao da bi bacio bombu na njega, rekao da je to najmanji problem, iza kojeg ne sme da se sakrije suština, a to je da svi nešto prebacuju Srbiji i na njenoj krivici grade svoje identitete.

On je naglasio da Srbi danas moraju da se ujedine u odbrani prava na postojanje, ali ne kako to rade Edi Rama i Ramuš Haradinaj, već da se ujedine u ljubavi prema Srbiji, prema srpskom narodu i očuvanju jezika, kulture.

- Zato pozivam građane Srbije, i ne samo Srbe, da budemo ujedinjeni u borbi da sačuvamo ono što je naše, da odbranimo naš ponos i dostojanstvo. Nije nama dostojanstvo oduzeo ni sarajevski sud ni podgorička skupštuina, to možemo da uradimo samo mi, ali to nismo uradili - naglasio je Vučić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
boki

30.11.2018 15:40

A ti sitni političari misle da ako pomenu Vučića da će postati poznati.Kao i opozicija u Srbiji,ne znaju šta pametno da kažu,pa ajde da napadaju Vučića.

kima

30.11.2018 15:43

ne treba trositi energiju na budale

Imperija

30.11.2018 15:58

Zašto taj poslanik nebaci bombu na Đukanovića mafijaša?

Marija

30.11.2018 16:05

E mrce jadne on bi bacio bombu pa neka dodje da je baci