Danas bez tople vode i grejanja Rakovica, Cerak vinogradi...

Autor: Tanjug

Vesti

24.12.2018

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog hitne i neophodne popravke kvara na delu magistralnog toplovoda na grejnom području toplane "Cerak", u Ulici Kneza Višeslava 63, prekinuta je isporuka toplotne energije za grejanje i potrošnu toplu vodu korisnicima u Rakovici, Cerak vinogradima, Filmskom gradu i Skojevskom naselju.

RepublikaFoto: Republika

Isporuka je prekinuta potrošačima koji se nalaze u sledećim ulicama: Luke Vojvodića, Mile Dimić, Pilota Ratka Jovanovića, Starca Milije, Snežane Hrepevnik, Milice Srpkinje, Kosmajskih odreda, Stojana Jankovića, Marička, Platana, Lipa, Crveni hrastovi, Kedrova, Cerova, Jasenova, Omorika, Kestenova, Breza, Borova, Šavnička, Jablanička, Ratka Mitrovića, Ilije Stojadinovića, Slobodana Perovića, Arčibalda Rajsa i Aljehinova, Brehtova, Dimitrija Avramovića, Stevana Luburića, Vladimira Rolovića, Veljka Petrovića, Miloja Zakića, Arhimandrita Gerasima Zelića, Ane Ahmatove i Godominskoj.

Stručne ekipe JKP "Beogradske elektrane" već su na terenu i počele su sa sanacijom kvara, a potrošači iz pomenutih ulica mogu da očekuju ponovno snadbevanje toplotnom energijom najkasnije u utorak, 25. decembra 2018. godine, u prepodnevnim satima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading