SVE STALO! Gužve su svuda po gradu, poremećene trase prevoza, a sa najavljenim kišama, očekujte JOŠ VEĆI HAOS!

Autor: blic.rs

Vesti

28.12.2018

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednji petak u godini, popodnevni špic, pa još slaba kiša koja je oko 15 časova počela da pada u pojedinim delovima grada, doveli su do potpuno haotičnog stanja, ali ne samo na gradskim saobraćajnicama, već i na ulicama, u radnjama, supermarketima, restoranima, gradskom saobraćaju!

RepublikaFoto: pixabay.com

- Mislim da su veće šanse da večeras dobijete sedmicu na Lotou "tešku" preko pet miliona evra nego da nađete slobodan taksi. Barem regularan, legalan. Špic praktično traje ceo dan, pa kolegama treba tri puta više vremena do određene destinacije nego obično - kažu nam beogradski taksisti.

A gužve po saobraćajnicama su počele da se stvaraju na svakom koraku, a naročito u blizini - tržnih centara!

- Malo, malo, pa imamo neku vožnju do ili od tržnog centra. Savetujemo Beograđane da se pripaze jer baš oko njih u velikom broju vrebaju "divljaci" - dodaju taksisti.

Foto: Republika

Autoput, Bulevar Mihajla Pupina preko Brankovog mosta do Terazijskog tunela, prilazi Pančevačkom mostu, Takovska, Bulevar kralja Aleksandra, Tadeuša Koščuška, Bulevar oslobođenja, Slavija, potez oko Beogradskog sajma, Glavna ulica u Zemunu, delovi Bulevara kralja Aleksandra... samo su neke od lokacija na kojima se stvaraju dugačke kolone, a vozila mile.

 

 

- Kada se zbog neke manifestacije zatvore ulice u centru grada, uvek imate alternative. Ali kada su sve saobraćajnice prepune, onda vam nema izlaza - objašnjavaju taksisti.

Povrh svega, totalno je poremećen red vožnje linija javnog gradskog prevoza na pojedinim linijama u centru.

Foto: Bus Plus
Situacija u 17.10 časova

- Ljudi, pa autobus 16 je nekada bio najredovniji u gradu, dolazio na 5-6 minuta, a sada ga čekamo po 20 minuta. I onda dođe totalno krcat da ne mogu ni vrata da se otvore - kaže studentkinja Ivana S.

Kako javljaju naši reporteri, gužve su u supermarketima, ali se mesto više traži i u restoranima.

 

 

- Mnoga preduzeća su ovih dana organizovala novogodišnje proslave, zakupili prostor desetak dana ranije, a primetno je i da su turisti već počeli da pristižu - kažu iz jednog skadarlijskog restorana.

Situacija bi mogla da bude još haotičnija jer meteorolozi i za naredne sate najavljuju kišu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading