Evo koji delovi grada će biti blokirani tokom Putinove posete

Autor:

Vesti

15.01.2019

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog posete ruskog predsednika Vladimira Putina Srbiji, u četvrtak 17. januara doći će do velikih promena u saobraćaju, ali i u gradskom prevozu.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Foto ilustracija

Iako se tačna trasa kretanje visoke delegacije drži u strogoj tajnosti, neka okvirna zona kretanja koja će biti "ugrožena", manje-više je poznata.

Autoput od aerodroma "Nikola Tesla", kao i potez oko Palate Srbija, biće u nekoliko navrata potpuno zatvarani, na šta bi posebno trebalo da obrate pažnju oni koji tog dana planiraju da putuju iz beogradske vazdušne luke.

Osim prijema u Palati "Srbija", glavni događaj predviđen je kod Hrama Svetog Save, a predsednici Aleksandar Vučić i Vladimir Putin trebalo bi, kako saznajemo, da se obrate na ovom mestu okupljenima oko 18 časova.

Dakle, u popodnevnim časovima izvesno je da će biti zatvoren kompletan potez od Autokomande pa do Slavije, a ostaje dilema samo da li će ruska delegacija doći autoputem do Hrama ili eventualno preko Brankovog mosta i centra Beograda.

Ono što je sigurno, sam centar prestonice biće u blokadi i zbog najavljenog okupljanja naroda koje je zakazano oko 15 časova kod Palate "Albanija", na uglu Kolarčeve i Knez Mihailove ulice.

Kako su najavili organizatori, odatleće se oko 16.00 uputiti Ulicom kralja Milana, preko Slavije i Bulevarom oslobođenja do Karađorđevog parka i Hrama Svetog Save.

Dakle, za očekivati je da kompletan potez od Trga republike do Hrama bude zatvoren od 15 časova, a saobraćaj na ovim veoma prometnim saobraćajnicama potpuno obustavljen.

Sekretarijat za saobraćaj i Sekretarijat za javni prevoz još nisu obelodanili zvanično promene u saobraćaju, ali i na trasama gradskog prevoza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading