(FOTO) Vesić otkrio da je Bastać od građana uzeo džakove kojima je blokirao Beograd: Treba da ga je sramota!

Autor: Republika

Vesti

01.04.2019

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar grada je bio u potpunom kolapsu kada su predstavnici opozicije rešili da izvedu neprimeren performans koji je obuhvatio blokiranje saobraaja postavljanjem džakova i prvljenjem prepreke od istih. Zamenik gradonačelnika Beograda, Goran Vesić sada je obelodanio pravu istinu o toim džakovima, koja je sramna i pokazuje svu bezobzirnost onih koji su čitavu akciju organizovali.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Foto: Ilustracija

Vesić se na svom fejsbuk profilu osvrnuo na ovaj potez i do detalja otkrio poreklo džakova u kojima je so. On je objasnio javnosti zašto je Marko Bastać tim potezom pokazao da ga ne zanima interes građana već samo prikupljanje političkih poena.

- Džakovi kojima su huligani Marko Bastać i Nikola Jovanović juče blokirali Terazije i maltretirali građane su džakovi u kojima je pakovana so koju je gradska opština Stari grad dobila od Grada Beograda tokom ove zime, da je podeli kućnim savetima i građanima. Huligani su doneli na Terzije tačno 1.100 džakova od po pet kilograma što je 5.5 tona soli. Tu so je opština Stari Grad dobila zimus od Grada Beograda kao i sve druge gradske opštine da je podeli građanima kako bi očistili ulaze ispred svojih stambenih zgrada i trotoare od leda i snežnih padavina. Dripac Marko Bastać je tu so sakrio od građana, nije im dao ono što im besplatno pripada, već je tu so sačuvao za uništavanje grada i performans. To je politika Marka Bastaća, jer nikada nije brinuo o interesima građana već samo o svom interesu. Treba da ga je sramota! - naveo je Vesić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (36)

Loading
Luka

01.04.2019 08:51

Svaki udar na gradjane Beograda koji trpe zbog hirova nekih politicara iz opozicije treba da bude kaznjen. Niko nema pravo da drugima otezava zivot i pravo na slobodno kretanje.

Vlaki

01.04.2019 08:52

Treba da ga bude sramota , sto zbog njega gradjani Beograda i Srbije moraju da to trpe !

aca

01.04.2019 08:55

Što nisu zavukli ruke u svoj džep pa izveli performans.

sima

01.04.2019 08:58

lopov, kako sme da duzima nesto sto nije njegovo i da blokira grad!