IZMENE ZA VIKEND ZBOG RADOVA: Tramvaji će se kretati ovim trasama

Autor: Tanjug

Vesti

05.04.2019

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog radova na redovnom održavanju tramvajske kontaktne mreže, u Nemanjinoj ulici na delu od Trga Slavija do Ulice kneza Miloša, u subotu i u nedelju menja se režim rada linija JGP, saopštio je JKP GSP Beograd.

RepublikaFoto: e-stock/D. BALŠIĆ

Tramvajska linija 2L saobraćaće na relaciji Pristanište - Dorćol - Vukov spomenik - Tašmajdan.

Tramvajska linija 7 saobraćaće na relaciji Blok 45 - Gospodarska mehana, sa oznakom 7L.

Tramvajska linija 9 saobraćaće na relaciji Banjica - Omladinski stadion, sa oznakom 9L, a tramvajske linije 5, 6 i 14 se pojačavaju.

Tramvajske linije 11L i 12L se ukidaju, a uspostavlja se autobuska linija 2A, koja će saobraćati na relaciji Vukov spomenik - Trg Slavija - Savski trg - Karađorđeva /kružni tok/.

Za vreme izvođenja radova biće obustavljen tramvajski saobraćaj u Nemanjinoj ulici, u periodu od 7 do 22 časa.

Ukidaju se stajališta: "Trg Slavija /Nemanjina/" u oba smera; "Tašmajdan" u Resavskoj ulici, u oba smera; "RK Beograd" u oba smera za tramvajske linije.

Uspostavlja se stajalište: "Ekonomski fakultet 1" za liniju 2A, 30m ispred raskrsnice sa Ulicom Zemunski put u smeru ka Vukovom spomeniku.

Vozila sa linije 2A koristiće sva postojeća autobuska stajališta, kao i tramvajsko stajalište "Ekonomski fakultet" u smeru ka Pristaništu.

Radove će izvoditi OJ "Elektrograđevinska operativa" JKP GSP "Beograd", navodi se u saopštenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading