(FOTO) Siniša Mali sa decom na Beogradskom maratonu

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

14.04.2019

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar finansija Siniša Mali učestvovao je danas na 32. Beogradskom maratonu, zajedno sa svoje troje dece i poručio da je prestonica Srbije još jednom pokazala da je apsolutni lider u regionu.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Siniša Mali na Beogradskom maratonu

Mali je, kao i prethodnih godina, bio deo Beogradskog maratona, s tim da je istrčao Trku zadovoljstva na pet kilometara.

- Ne znam koji mi je ovog put u nizu da budem učesnik Beogradskog maratona, iskreno nisam brojao, ali ovo je prvi put da sam trčao sa troje dece, dva sina i ćerkom. Teodor ima 13 godina, Viktor ima 10, a Lola osam i hteli su sa ocem da trče. Učestvovali smo u Trci zadovoljstva i bilo nam je prelepo. Kao porodica smo dali lep primer svima da je lepo baviti se sportom i živeti zdrav život - rekao je Mali Tanjugu posle trke.

Prema njegovim rečima, Beogradski maraton je ponovo prevazišao sva očekivanja i opet je poslata lepa slika u svet.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

- Iz godine u godinu Beograd je lepši, bolji i uspešniji, svima to želim i da na ovakav način provode slobodno vreme - rekao je Mali i osvrnuo se na rekordnih 8.000 učesnika ove godine.


- Svake godine sve više i bolje, građani Srbije i Beograđani, kao i veliki broj stranaca, mislim 3.000, pokazuju koliko se Srbija promenila. Postajemo apsolutno najvažniji centar u regionu, turistički, ekonomski i politički. Ovakvi događaji to dokazuju.
RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Mali je čestitao ekipi Tanjuga koju je video u Trci zadovoljstva.


- Bilo vas je puno, video sam da ste bili u grupi. Svaka čast, drago mi je zbog vas. Što više trčanja i slobodnog vremena napolju je bolje za sve. Neka toga u budućnosti bude što više - rekao je Mali, koji je uz osmeh primetio da se novinar Tanjuga zarumeneo od trčanja i poručio da je to dobra stvar.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading