Vesić otkrio Bastaćev pakleni plan - sve će učiniti da radovi na Trgu ne budu završeni!

Autor:

Vesti

09.05.2019

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Radovi na rekonstrukciji Trga Republike nastavljeni su odmah pošto je Marko Bastać, potrčko crnogorskog kriminalnog klana, zajedno sa huliganima plaćenim iz budžeta opštine Stari Grad prestao da preti radnicima i da ih sprečava da rade", napisao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić na svom Fejsbuk profilu nakon nemilom incidentu na Trgu Republike kada je jedan od pristalica Đilasa i Jeremića napao starijeg sugrađanina.

RepublikaFoto: beograd.rs
Radovi na Trgu republike nastavljeni

- Plan crnogorskog kriminalca Bastaća je jednostavan. Sve će učiniti da radovi na Trgu Republike ne budu završeni 1. septembra kako bi za kašnjenje mogao da optuži gradsku vlast. Jednostavno on želi da posle 1. septembra Trg Republike ne bude prohodan za saobraćaj jer crnogorskom kriminalnom klanu klanu, kome pripada, odgovara stvaranje haosa u Beogradu i Srbiji. Bastać je tu samo izvršilac. U međuvremenu, zajedno sa zaposlenima iz opštine Stari Grad, Bastać se premestio u Pionirski park. Tamo će njegovi zaposleni glumiti građane, a niko od njih danas neće biti na poslu kao što nisu bili ni prethodnih dana - napisao je Vesić.

I dok se Bastać bahati po Beogradu građani Starog Grada su jedni u Srbiji koji ne mogu da dobiju dokumenta elektronskim putem jer opština Bastać odbija da postane deo vladinog programa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading