VESIĆ: Kada izgradimo metro, to će biti dokaz koliko je Đilas nesposoban

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

06.06.2019

07:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada god pomislim da Ðilas ne može da bude licermerniji, on me ponovo demantuje i pokaže da njegovoj dvoličnosti nema kraja, poručio je član predsedništva SNS i zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

RepublikaFoto: www.beograd.rs
Goran Vesić

On je istakao da je "taj tajkun na privremenom radu u politici napao Grad Beograd i Vladu Republike Srbije u intervjuu nedeljniku Vreme jer će “Kinezi dobiti da rade metro bez tendera”!?"

- Na pitanje novinara da li su on i Boris Tadić hteli da daju posao francuskoj kompaniji bez tendera, Đilas odgovara da je to tačno, “da su hteli da kupe vozove i eletro-opremu bez tendera za 350 miliona evra ali da je to neuporedivo!? - naveo je Vesić i dodao:

- Šta je tu neuporedivo? Za Đilasa je znači loše kada sadašnja Vlada i Grad Beograd grade metro kroz međudržavni sporazum bez tendera a dobro je kada su Tadić i on hteli da dodele isti posao drugoj kompaniji bez tendera!? Pa da li je ova politička lupeža normalna? - zapitao se zamenik gradonačelnika Beograda.

Vesić je objasnio i zbog čega je Đilas toliko protiv toga da Beograd dobije metro.

- Jasno je Đilasu da će metro u Beogradu početi da se gradi do kraja 2020. godine. Dakle, mi ćemo napraviti metro, a on neće. A obećavao ga je javno građanima i 2008., i 2009., i 2010. i 2011.! Kada mi izgradimo metro, to će biti još jedan dokaz koliko je Đilas nesposoban. I zato bi on da Beograd ostane bez metroa jer njega nikada nije interesovalo šta je dobro za građane - zaključuje Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Bane

06.06.2019 07:17

Đilas ima da poludi. on je imao svoju šansu i nije je iskoristio.

Bata Kole

06.06.2019 07:18

To će biti dokaz koliko ste vi uspešni.

Maja

06.06.2019 07:20

Đilas je mnoge stvari obećavao i ništa nije ispunio, dok Vesić jeste.

Ana

06.06.2019 07:22

Sadasnja vlast ispunjava obecanja!