Vesić: Uskoro nova pasarela na Čukarici koja će povezivati 100.000 ljudi

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

26.06.2019

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgradnja pasarele i tržnog centra na Čukarici počeće se u avgustu, a kolika je važnost ovog projekta govori činjenica da ova pasarela povezuje više od 100.000 ljudi sa Julinog i Banovog brda, izjavio je danas zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Goran Vesić

Vesić je podsetio da je pasarelu na ovoj lokaciji pre 20 godina delimično izgradila kompanija Stankom, koja je u stečaju, i dodao da je sa stečajnom upravnicom Stankoma Andrijanom Živanović i predsednikom oštine Čukarica Srđanom Kolarićem dogovoreno da upravo ova kompanija pokrene izgradnju pasarele.

- Ovo je prvi put da na ovaj način radimo, ali je plan da se novcem koji se naplati izradnjom, namire poverioci, ali i da građani dobiju jednu sređenu pasarelu - rekao je Vesić. Predsednik opštine Čukarica Srđan Kolarić rekao je da problem izgrađivanja pasarele prevazilazio mogućnosti opštine, te su se zato obratili gradu i dogovorili s kompanijom Stankom da se završe radovi u ovom delu grada.

Stečajni upravnik kompanije Stankom Andrijana Živanović rekla je da je gradnja u stečaju jedno neuobičajeno rešenje, ali da, kako kaže, ako postoji volja svih strana, postoji i rešenje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading