Radovi u Beogradu sve više napreduju, radnici ne odmaraju ni nedeljom

Autor:

Vesti

27.07.2019

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građevinska sezona je u jeku, a beograđani to najbolje primećuju. Svakoga dana pristižu slike koje opisuju kako se grad menja. Dosadašnje razlokane ulice, neuređeni javni prostori i orunule zgrade polako postaju samo ružna prošlost.

RepublikaFoto: facebook.com/Goran Vesić
Radovi u Karađorđevoj ulici

Puno započetih projekata zahteva i dinamiku radova koju nije lako ispuniti. Stoga je gradonačelnik Beograda Goran Vesić odlučio da obiđe radove i sam se uveri da li se sve odvija prema utvrđenom redosledu.

Nakon što je stekao uvid, Goran Vesić nije krio zadovoljstvo te se oglasio i na društvenoj mreži Fejsbuk sledećim statusom:

- Obišao sam jutros radove na rekonstrukciji Karađorđeve ulice da se uverim da li se poštuje dogovorena dinamika radova, kako bi ulica bila puštena za saobraćaj 1. septembra. Subota, kraj jula, a naši vredni radnici rade kako bi Beograd bio bolji i uređeniji. - napisao je gradonačelnik Beograda.

Na osećaj zadovoljstva, pored Vesića, imaju pravo i građani jer Beograd postaje jedna uređena i lepa metropola.

RepublikaFoto: facebook.com/Goran Vesić

Ali, ne zaboravimo i na vredne radnike koji svojim trudom i zalaganjem čine da svi ovi veliki projekti budu završeni na vreme. Oni predstavljaju važan deo slagalice u uređenju Beograda. Njih nije zaboravio ni gradonačelnik Vesić i to što ih je obišao u nedelju govori o tome koliko svi zajedno brinu za Beograd.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading