Inspekcija u vrtićima: Utvrđeni nedostaci u 47 objekata

Autor: Beoinfo

Vesti

31.07.2019

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sklopu planiranih aktivnosti kontrole komunalnog reda u predškolskim ustanovama na teritoriji 10 gradskih opština (Stari grad, Savski venac, Rakovica, Čukarica, Zemun, Vračar, Palilula, Zvezdara, Voždovac i Novi Beograd), komunalna inspekcija Sekretarijata za inspekcijske poslove vršila je kontrolu čistoće i urednosti dvorišta, ograda i spoljnih delova zgrada vrtića, saopšteno je iz ovog sekretarijata.

RepublikaFoto: beograd.rs
Foto: Ilustracija

Prema rečima gradske sekretarke za inspekcijske poslove Sonje Božović, do 29. jula izvršena je kontrola u 194 objekta, od ukupno 235, koji pripadaju predškolskim ustanovama na teritoriji pomenutih gradskih opština.

– Zatečeni su nedostaci u 47 vrtića, a u 147 je zatečeno čisto i uredno stanje. Radi otklanjanja svih utvrđenih nedostataka, inspektori su doneli 47 rešenja sa kojima je naložena popravka i dovođenje u ispravno stanje rekvizita, drugog mobilijara, slivničkih rešetki, šahti, kao i košenje i čišćenje zelenih površina – rekla je Božovićeva.

Ona je napomenula da će do okončanja akcije komunalna inspekcija izvršiti kontrolu preostalih objekata, kao i kontrolu izvršenja mera koje su naložene rešenjima.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading