(VIDEO) Šešelj na ivici plača u Jutarnjem programu: Vučićevu ćerku gledam kao svoju, puk'o bih sad od muke

Autor: Republika

Vesti

27.07.2019

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider radikala Vojislav Šešelj jutros je u jutarnjem programu izrazio svoju zabrinutost zbog pretnji i napada koji su upućeni porodici predsednika Vučića.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Vojislav Šešelj

Šešelj je istakao da on smatra da je reč o metodama specijalnog psihološkog rata.

- Da to nije sada objavljeno u ovom kontekstu, napada na ćerku i sina pa mogao bi čovek da kaže neslana šala, i za mene su objavljivali da sam umro, pa me to nije doticalo, ali ovo sada ima drugačiji kontekst. Vučića gađaju tamo gde je najosetljiviji - rekao je Šešelj. 

- Ja nažalost nemam ženske dece i Milicu gledam kao da je moja ćerka. Sada zaista osećam mržnju,  puko bih sada od muke. Da je muškarac u pitanju čini mi se da bi išao sa njim da se obraćunam - dodao je lider radikala drhtavim glasom, umalo ne zaplakavši u studiju. 

On je dodao da je to što rade sedamnaestogodišnjoj Milici nešto neverovatno. 

- Imao sam ja do sada silne sukobe, psovke, verujte mi nisam štedeo protivnike, a još manje oni mene ali nikada mi nije palo na pamet da nečije dete napadnem na takav najbrutalniji i najvulgarniji način - rekao je on. 

Šešelj je istakao da je Milica još devojčica od koje se ovakve pretnje i napadi nisu mogli sakriti. 

- Ona je veoma pametna, osetljiva devojka, predana nauci i talentovana, ima izgrađen pogled na sve koji je izrazito humanistički za svoje godine i sada da joj se desi takav jedan udarac - sa nevericom govori lider radikala. 

On je dodao da računa da je Vučićev Danilo mnogo jači, kao i da se nada da će ove napade lakše podneti. 

- Danilo mi je kumče, osetljiv sam i na njega kao da je moje dete - rekao je Šešelj. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading