(FOTO) Počela popravka Trga republike

Autor:

Vesti

14.09.2019

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon vanredne inspekcije koju je juče ujutru sproveo zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, danas su već počeli radovi na Trgu republike koji bi trebalo da otklone nedostatke koje su primetili građani.

RepublikaFoto: facebook.com/Goran Vesić
Radovi na Trgu Republike

Goran Vesić se oglasio na društvenoj mreži Fejsbuk i poručio da je još juče naložio kompaniji "Štrabag" da otkloni sve nedostatke u roku od 35 - 40 dana. Takođe, Vesić je naglasio da će lično nadgledati kako se odvijaju predviđeni radovi.

- Kako sam juče naložio kompaniji Štrabag, jutros u 07.00 sati radnici su počeli sa novim slaganjem kocki. Kolovoz oko Trga mora da bude dostupan svim korisnicima u saobraćaju, a ne samo vozačima. Kada kocke budu presložene kolovoz će moći da koriste biciklisti i moticiklisti. Sve ove radove izvođač mora da uradi o svom trošku. Dok popravka kocki bude trajala saobraćaj oko Trga odvijaće se neometano. Rok koji im je dat je 35-40 dana. Pedeset puta ću ih vraćati za svaku kocku dok ne urade posao kako treba - napisao je Goran Vesić na svom Fejsbuk nalogu.

Podsećamo da je popravka Trga republike usledila nakon što su građani uložili žalbe na nedostatke koje su primetili. Svi predviđeni radovi planirani su prema željama građana Beograda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading