Vesić: Trg republike je nauk svim izvođačima radova u Beogradu

Autor:

Vesti

15.09.2019

06:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom završetaka radova u ulici 27. marta zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić gostovao je danas na televiziji Pink. On je naveo da je tokom rekonstrukcije ulice 27. marta urađenja kompletna zamena instalacija, zamena tramavjskih šina na koje će bolje prijanjati vozila te stanovnici u zgradama više neće osećati vibracije.

RepublikaFoto: Grad Beograd
Goran Vesić

- Svi koji su živeli u tim ulicama znaju da su one bile u raspadu i na šta su one ličile - rekao je Goran Vesić.

Povodom početka rekonstrukcije Trga republike Vesić je rekao da je nedopustivo da izvođač radova zanemari motocikliste i bicikliste, te da je nakon inspekcije u petak odmah naložio početak izvođenja radova o trošku izvođača.

- Naloženo im je da rade i prilagode ulicu biciklistima i motociklistima, jer danas moramo da vodimo računa o svim vidovima saobraćaja. Ovi radovi građanje Beograda neće koštiati ni dinar jer mi nismo Dragan Đilas da dodatne radove na mostu plaćamo 36 miliona dinara - izjavio je Vesić.

- Ovo je nauk svim izvođačima radova u Beogradu da posao moraju da urade kako treba i u skladu sa postignutim dogovorima - zaključio je na kraju Goran Vesić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading