Sutra ceo dan bez vode meštani VINČE I LEŠTANA, na Novom Beogradu povremena isključenja

Autor: blic.rs

Vesti

22.09.2019

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u opštini Grocka, sutra će od 8.00 sati do ponoći bez vode biti potrošači u naseljima Vinča i Leštane, dok će Novobeograđani od sutra povremeno ostajati bez vode pa sve do 28. septembra, saopštili su iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".

RepublikaFoto: pixabay.com

Iz ovog preduzeća su apelovali na građane da pripreme dovoljne zalihe vode i naglasili da su za najnužnije potrebe obezbeđene auto-cisterne.

Osim njih, bez vode će tokom noći, tačnije od 22.00 do 6.00, ostajati stanari na Novom Beogradu jer će "Vodovod" izvoditi radove na ispiranju vodovodne mreže. Tačnije, u noći između 23. i 24. suve slavine će biti u blokovima 7, 7a, 8 i 8a. Sledeće noći bez vode će biti stanari u blokovima 9a, 11b, 11v i 2.

U blokovima 70 i 70a, nestaće u noći između 25. i 26. septembra, a sledeće noći isto čeka i stanari u naseljima Bežanijska kosa i Mesna zajednica 1 i 2.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading