Centar Beograda bez vode od četvrtka uveče do petka uveče zbog radova u Karnegijevoj ulici

Autor: blic.rs

Vesti

24.09.2019

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog pucanja magistralne cevi na uglu Karnegijeve i Kraljice Marije, koji se dogodio prošlog petka, ekipe "Beogradskog vodovoda" su izvele samo privremeno rešenje za uspostavljanje urednog vodosnabdevanja za potrošače na predmetnom području.

RepublikaFoto: e-stock/S. NEDELJA
Foto: Ilustracija

- Zbog nestandardnog profila položenog cevovoda naše ekipe će od četvrtka 26. septembra od 22 sata do petka 27. septembra 2019. godine do 10 sati, izvoditi završne radove na magistralnom cevovodu - saopštili su iz JKP "Vodovod i kanalizacija".

Kako dodaju, "po završetku radova i punjenju sistema, vodosnabdevanje biće normalizovano do petka u ponoć za sve potrošače u centralnim gradskim zonama koji će biti bez vode".

- Na navedenom magistralnom cevovodu nije došlo do novonastalog kvara, već su u pitanju neophodni radovi koji će obezbediti potpunu stabilizaciju sistema i normalizaciju vodosnabdevanja - dodaju iz "Vodovoda".

Zbog navedenih radova, bez vode će ostati potrošači u bloku oivičenom ulicama: Ruzveltova, Bulevar kralja Aleksandra, Terazije, Zeleni venac, Bulevar vojvode Bojovića i Dunavska.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading