Hitno uključeno grejanje u Beogradu

Autor: Tanjug

Vesti

06.11.2019

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradske elektrane uključile su grejanje i građani Beograda će u roku od sat i po do dva imati grejanje u stanovima, rekao je danas vršilac dužnosti direktora Beogradskih elektrana Rade Basta.

RepublikaFoto: Republika

- Danas smo imali sastanak u 6.40 kod zamenika gradonačelnika Gorana Vesića i naloženo je da se hitno uključi grejanja građanima Beograda, bez obzira što su spoljašnje temperature iznad 15 stepeni - rekao je Basta Tanjugu.

On je naveo da se tokom sezone grejanje više neće gasiti, osim ako temperature budu zaista visoke, kako kaže, "17, 18, 19 stepen?".

Grejanje je uključeno, a biće potrebno između sat i po i dva sata da se sistem pokrene i da radijatori u stanovima u Beogradu budu topli, rekao je Basta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sasa

06.11.2019 13:35

Beogradjani su uvek prioritet, doduse, imaju i sposobnu vlast, zato u Smederevu ne ukljucuju kada je temperatura iznad 12 stepeni. Sramota. Placamo grejanje cele godine, nista nisu ulozili u modernizaciju, toplana rade na mazut i dodatnu truju grad. Plus sto ni osnovnu delatnost ne obavljaju.