"Gradska čistoća" za vikend besplatno odnosi kabasti otpad!

Autor: beograd.rs, Republika

Vesti

05.12.2019

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipe JKP "Gradska čistoća" će 7. i 8. decembra besplatno odnositi kabasti otpad sa beogradskih ulica. Nepotrebne kabaste stvari sugrađani mogu da ostave pored kontejnera ili ispred svojih dvorišta, odakle će ih ekipe "Čistoće" ukloniti.

RepublikaFoto: youtube.com/TVStudioB
Foto: Ilustracija

Akcija besplatnog odnošenja kabastog smeća tradicionalno se sprovodi svakog prvog vikenda u mesecu već više od petnaest godina. "Čistoća" apeluje na sugrađane da iskoriste ovu akciju kako se kabasti otpad ne bi gomilao na javnim površinama, onim danima u mesecu kada se ta usluga naplaćuje.

Sugrađani koji raspolažu većim količinama otpada, mogu to da prijave Pozivnom centru koji je dežuran tokom ovog vikenda od 6 do 14 časova, na broj telefona 0800-000-807, a poziv je besplatan.

Pravni subjekti i preduzetnici uslugu odnošenja kabastog otpada mogu koristiti kad god imaju potrebu i po izuzetno povoljnim cenama. Usluga se plaća po kubnom metru odnetog otpada i broju utrošenih sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading