Vesić obišao šetališta da proveri poštuju li građani mere

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

12.04.2020

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić obišao je danas nekoliko šetališta i izletišta u Beogradu da bi proverio poštovanje zabrane kretanja uvedene u cilju sprečavanja širenja epidemije koronavirusa i zahvalio Beograđanima što poštuju tu meru.

RepublikaFoto: Tanjug/T. Radovanović
Goran Vesić

- Ovo je jedini način da se zaustavi epidemija jer i Svetska zdravstvena organizacija i naši lekari kažu da se ona na najbolji način zaustavlja ukidanjem socijalnih kontakata, a ova i sledeća nedelja biće ključne - rekao je on.

Vesić je u obilasku bio sa pripadnicima Komunalne milicije i istakao da njih više od tri stotine nastavlja posao na terenu, gde brinu o poštovanju komunalnog reda i svih donetih mera.

- Oni su pravi heroji Beograda jer su tu da reaguju na svaki poziv građana, rešavaju probleme, vode računa i upozoravaju na eventualno neodgovorno ponašanje pojedinaca - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading