(FOTO) HAOTIČNI PRIZORI IZ PRESTONICE: Huligani su nastavili sa uništavanjem imovine svih Beograđanki i Beograđana

Autor:

Vesti

09.07.2020

07:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ovo su sinoć za sobom ostavili huligani koje su organizovali Đilasovi puleni Srđan Nogo i Mlađan Đorđević", naveo je na Fejsbuku zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

RepublikaFoto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ
Goran Vesić

- Huligani koji su sinoć pokušali da spale Narodnu skupštinu nastavili su uništavanjem javne imovine koja je vlasništvo svih Beograđanki i Beograđana. Huligani su na protest doneli suzavac, molotovljeve koktele, baklje i topovske udare kojima su napali policiju i uništavali Beograd.

Grad Beograd čestita policiji na uzdržanosti i profesionalnosti jer je bez upotrebe sile oterala huligane, zaštitila Narodnu skupštinu i druge javne institucije i imovinu grada. Zahvalni smo građankama i građanima Beograda koji su ostali kod svojih kuća, sačuvali mir i nisu naseli na provokacije huligana.

Grad Beograd očekuje da kriminalci i huligani koji već drugi dan zaredom uništavaju naš grad budu uhapšeni i privedeni pravdi. Šteta koju su hiligani pre dva napravili na javnoj imovini grada Beograda iznosi 15 miliona dinara. Već procenjujemo štetu koju su ovi banditi sinoć napravili.

Čim završimo procenu štete protiv ovih huligana, posebno onih koji su privedeni kao i organizatora ovog divljanja Đoga i Đorđevića, biće podneta nova krivična prijava kao i prijava za naknadu štete - napisao je Vesić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading