OVO SVAKO TREBA DA ZNA! Mladenović na takmičenju u prvoj pomoći!

Autor: beograd.rs, Republika

Vesti

02.06.2018

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Andreja Mladenović prisustvovao je Gradskom takmičenju ekipa Crvenog krsta u pružanju prve pomoći koje je danas, pod pokrovoteljstvom Grada Beograda, održano u Topčiderskom parku.

RepublikaFoto: beograd.rs

Mladenović je čestitao učesnicima, jer su se kvalifikovali na završno gradsko takmičenje, istakavši njegov značaj jer, kako je rekao, uči mlade ljude da pomažu drugima. On je ukazao da se sa gradskog takmičenja selektuju najbolji, koji će predstavljati našu zemlju, uz podsećanje da su naše ekipe već tradicionalno među najboljima u Evropi.

RepublikaFoto: beograd.rs

– Zato je važno da danas pokažete svoje znanje i umeće u pružanju prve pomoći, ali i da, takođe, širite prijateljstvo. Rezultate vašeg humanog rada prepoznaće nove generacije, ali i vaši prijatelji i komšije, koji će poželeti da se priključiti ovoj velikoj porodici – zaključio je Mladenović.

RepublikaFoto: beograd.rs

Gradsko takmičenje organizovao je Crveni krst Beograda, na kome je svoje znanje i veštine iz pružanja prve pomoći prikazalo 196 najboljih takmičara iz svih beogradskih opština, podeljenih u 12 ekipa podmlatka, 12 omladinskih ekipa i 4 ekipe koje su nastupile u revijalnom programu.

Ekipe su predstavile svoje znanje i umeće u pružanju prve pomoći, kao i dan ranije u realističkom prikazu povreda stanja i obolenja, gde su učestvovale pobedničke ekipe sa opštinskih takmičenja iz Beograda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading