IZMENJEN GRADSKI SAOBRAĆAJ: Evo koje trole se ukidaju i zašto!

Autor: beograd.rs

Vesti

08.06.2018

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog radova na trolejbuskoj mreži u Ulici Dimitrija Tucovića, na delu između ulica Batutove i Branka Krsmanovića, u smeru ka Ruzveltovoj ulici, od subote, 9. juna, od 00.30 časova do ponedeljka, 11. juna, do 3.30 časova menja se režim rada linija javnog gradskog prevoza.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ukidaju se trolejbuske linije 28 i 40, trolejbuska linija 41 (Studentski trg – Banjica 2) biće pojačana, a uspostavlja se autobuska linija 28A na relaciji Studentski trg – Zvezdara. Trasa linije 28A je ista kao i trasa trolejbuske linije 28 u redovnom režimu.

Privremeno se izmeštaju stajališta u smeru ka Ruzveltovoj – "Živojina Žujovića", oko 30 metara posle raskrsnice sa Gradištanskom, ispred kućnog broja 105; "Gradska bolnica" za liniju 79 izmešta se u  Batutovu, 30 metara ispred raskrsnice sa Ulicom Dimitrija Tucovića, ispred kućnog broja 22; "Gradska bolnica" u Ulici Dimitrija Tucovića ispred raskrsnice sa Batutovom ulicom, u zoni obeleženog TAKSI stajališta za linije 28A i 77.


Privremeno se ukida stajalište "Čegarska" (u smeru ka Ruzveltovoj).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading