Rakovica dobija NOVU AUTOBUSKU LINIJU - 507! Evo kojom trasom će se kretati!

Autor: blic.rs

Vesti

29.06.2018

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon uvođenja linija 502, 501, 506 i produženja linija 502, 503 i 94, kao i uvođenja druge linije BG voza za Resnik, Rakovica dobija još jednu autobusku liniju - broj 507.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Ovaj autobus povezivaće Kneževac (okretnicu linije 3), potom prolaziti pored manastira Rakovice i ulaziti u Resnik u delu gde do sada nije postojao javni prevoz. Prolaziće kroz Ulicu Josipa Telarevića, gde će imati stajališta Ličkih brigada i Rađevska.

Dalja trasa autobusa takođe se nastavlja ovom ulicom gde nakon stajališta Josipa Telarevića (koje deli sa linijama 503 i 504) autobus nastavlja novom trasom koja do sada nije imala liniju gradskog prevoza i koja uključuje nova stajališta Braće Jeremića i Vrtić.

Kranja stanica ove linije za sada je Železnička stanica Resnik, a u budućnosti se planira njeno produženje do Rušnja, kada se za to steknu uslovi, odnosno uređenja putnog prelaza preko pruge.

Time će Resnik i Rušanj dobiti potpunu vezu sa BG vozom i tramavajem na liniji 3.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading