VESIĆ UHVATIO LUTOVCA U LAŽI!

Autor: Republika

Vesti

28.07.2018

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić odgovorio je danas na sramne prozivke predsednika DS Zorana Lutovca.

RepublikaFoto: Republika
Goran Vesić

Lutovac je pokušao svojim tvitom da obmane javnost u kome je lažno optužio Grad Beograd da je raskopana ulica Kneginje Zorke i da se, navodno, ništa ne radi.

- Fotografija koju je Lutovac objavio slikana je u trenutku kada se menjaju smene radnika. Nije mi bilo teško da se jutros prošetam do Kneginje Zorke. Radnici rade i subotom što može da se vidi. Ne mogu da verujem da ovaj čovek toliko mrzi Vučića i gradsku vlast da je u stanju da izmišlja kako nema radnika tamo gde ih ima i da napada ono što je dobro za Beograd. Pošto vode takvu politiku nalaze se ispod cenzusa. I na kraju, pitanje za Lutovca i Kuzmanovića. Pošto su toliko zabrinuti za sudbinu ulice Kneginje Zorke zašto je nisu sami rekonstruisali u vreme dok su vedrili i oblačili Beogradom? - odbrusio je Vesić Lutovcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
ognjen

28.07.2018 11:14

I nije ga bilo teško demantovati

Đuka

28.07.2018 11:24

NIje metar asfalta uradio a zna nešto da kritikuje. Sramota!

Dragan R

28.07.2018 11:25

Lutovac je konačno uspeo da se dohvati funkcije pa sad izmišlja. Ništa novo od te ekipe.

Nikola

28.07.2018 11:41

Pa pokušaće na sve moguće podle načine da ospore aktuelnu vlast. Sada, zbog klevete i obmane naroda treba ga izvesti pred sud.