GSP OSTAO BEZ DIREKTORA: Milković prešao u "Javno osvetljenje", pala još jedna ostavka!

Autor: blic.rs

Vesti

02.08.2018

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor GSP "Beograd" Željko Milković povukao se sa ove funkcije na lični zahtev i on će, u dogovoru sa gradskim čelnicima, karijeru nastaviti kao jedan od izvršnih direktora JKP "Javno osvetljenje".

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Željko Milković

Njega će na rukovodećoj poziciji naslediti Radiša Momčilović, koji je do sada obavljao funkciju izvršnog direktora za saobraćaj GSP "Beograd".

Momčilović će imati pune ruke posla pošto je GSP najveći gubitaš među gradskim preduzećima, a kako je njegov prethodnik Milković istakao pre samo nekoliko dana, "toliko potrebni novi autobusi se mogu očekivati tek sredinom naredne godine".

Ostavku je podneo i gradski sekretar za javni prevoz, Uglješa Mitrović. Gradsko veće prihvatilo je danas Mitrovićevu ostavku i za vršioca dužnosti imenovalo Jovicu Vasiljevića iz Agencije za bezbednost saobraćaja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dragoljub

03.08.2018 06:39

Ovaj deo teksta "...pošto je GSP najveći gubitaš među gradskim preduzećima,..." meni jasno govori da je sistem BusPlus obicna obmana i pljacka i Grada i gradjana a njegovi beskorisni "kontrolori" su jos jedan, i to poveliki, trosak budzetu Grada.