RADOJIČIĆ PRVOG DANA ŠKOLE SA ĐACIMA

Autor: beograd.rs

Vesti

03.09.2018

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srećan početak i uspešnu školsku godinu, kao i mnogo dobrih ocena i lepo druženje poželeo je učenicima OŠ "Drinka Pavlović" gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić. Prilikom jutrošnje posete ovoj školi, Radojičić je sa učenicma 4/1 podelio svoja iskustva iz školskih dana i odgovarao na njihova pitanja o omiljenom predmetu i mestu školovanja.

RepublikaFoto: www.beograd.rs

Gradonačelnik je istakao da je prvi dan školske godine izuzetno značajan datum jer predstavlja novi početak za sve nas. 

- Imao sam zadovoljstvo da se danas obratim učenicima četvrtog razreda OŠ "Drinka Pavlović" i stvarno je bilo lepo razgovarati sa njima i čuti njihova očekivanja na današnji dan. Rekao sam im u ime Grada Beograda da ćemo voditi računa o njima, ali isto tako i o uređenju škola kako bi naši najmlađi sugrađani imali adekvatne uslove za školovanje - rekao je Radojičić.

Prema njegovim rečima, Grad Beograd planira da do 2020. godine izdvoji preko tri milijarde dinara za rekonstrukciju i ulaganje u školske ustanove.

- Grad će nastaviti da ulaže napore kako bi deca na pravi način provodila slobodno vreme. Trudićemo se da obezbedimo čitav niz besplatnih aktivnosti i programa čiji će osnovni cilj biti kvalitetno odrastanje svih naših školaraca - dodao je gradonačelnik. 

RepublikaFoto: www.beograd.rs

On je naglasio da je početak školske godine veoma značajan za nastavnike, ali i za ljude koji se nalaze na rukovodećim položajima u obrazovnim ustanovama. 


- Svesni smo koliko je njihov posao težak i odgovoran zbog čega i njima želim uspešnu školsku godinu i puno sreće u radu. Grad će nastaviti da radi na stvaranju što boljih uslova za obavljanje njihovog posla, na zadovoljstvo dece, roditelja i svih drugih koji učestvuju u sistemu obrazovanja - zaključio je Radojičić. 

Direktor škole Jole Bulatović čestito je svim đacima u Srbiji početak školske godine, posebno prvacima. 

- Škola je spremna za novu školsku godinu. Počastvovani smo posetom gradonačelnika i želim ovom prilikom da zahvalim Gradu Beograd na svim dosadašnjim aktivnostima koje utiču na poboljšanje uslova u kojima škole rade - rekao je Bulatović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading