(VIDEO) Radulović: Šapiću, to što si bio dobar sportista, ne daje ti za pravo da kradeš!

Autor: Republika

Vesti

24.02.2018

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da okršaj između lidera pokreta "Dosta je bilo", Saše Radulovića i kandidata za gradonačelnika Beograda, Aleksandra Šapića ne jenjaava. Posle javne prozivke na Tviteru, pa najavljenog TV duela koji nije održan, Radule je odlučio da još žešće udari na Šapića.

RepublikaFoto: Republika

- Imam za njega jedan predlog - poskidaj svoje slike iz opštine Novi Beograd, vrati doktorat i reci "jesam, plagirao sam", prekini da zloupotrebljavaš jadne resurse i da izvlačiš novac iz budžeta Novog Beograda, onda ćemo reći "čovek progledao, shvatio da je radio nešto loše, ajde da ga podržimo", ovako da nastavi da radi i da se prodaje kao odličan sportista, bilo bi kao da Dušan (stranački kolega) kaže ja sam dobar u političkim naukama, umem da razvijam program, umem da vodim grad, ajde mi dajte da vodim Vaterpolo Savez, jednostavno ne ide - oštro je osuo Radulović paljbu na Šapića.

Pogledajte i video: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (92)

Loading
Hedona

24.02.2018 19:40

Samo neka se prepucavaju svi odreda.Beli najviše glasova njihovih može da pokupi.

Daca

24.02.2018 19:41

Radule se bas okomio na Sapica...:)

kosta

25.02.2018 04:42

@Daca - Uziveo se u ulogu

Bastilja

24.02.2018 19:41

Njihove stranke nijedan glas neće dobiti.