ĐILASOVCI IZMIŠLJAJU RAZLOGE ZA KRVAVE PROTESTE PO BEOGRADU

Autor:

Vesti

01.03.2018

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opozicioni kandidat za gradonačelnika Beograda Dragan Đilas i njegovi jataci Saša Janković i Vuk Jeremić poručili su danas na konferenciji za novinare da se na izborima u prestonici sprema velika izborna krađa?!?

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Opozicija zna da nema ništa od pobede, pa na sve načine sabotira aktuelnu vlast

Još pre mesec dana se spekulisalo o tome da će opozicija na sve načine da pokuša da  izazove nerede po Beogradu.

Kako je Informer pisao, na osnovu saznanja dobro obaveštenih izvora, "Đilas, Šapić, Janković i Jeremić razmatraju akciju pod kodnim nazivom "Rođendan". Njihova ideja jeste da dan posle izbora u Beogradu, na rođendan Aleksandra Vučića 5. marta, opozicija proglasi "veliku izbornu krađu" i tako izazove krvave sukobe na ulicama, koje bi onda iskoristili kao povod za stvaranja opšteg haosa u celoj državi!"

- Đilas, Šapić, Janković i Jeremić hoće haos! Oni su svesni da na izborima nikako ne mogu da pobede i zato im je ulica jedina šansa da se dokopaju vlasti. Ideja im je da organizuju proteste slične onima koji su viđeni prošle godine posle predsedničkih izbora, s tim da će to ovog puta biti mnogo radikalnije i profesionalnije... Za akciju su izabrali kodni naziv "Rođendan" zato što je 5. marta Vučićev rođendan. Predlog za ime akcije dao je funkcioner jedne zapadne ambasade s kojim je Janković više puta razgovarao na ovu temu - objasnio je tada Informerov izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading