ĐURIĆ: Građani doneli najbolju moguću odluku!

Autor: Tanjug

Vesti

05.03.2018

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik SNS Marko Ðurić izjavio je da će pobeda liste "Aleksandar Vučić- Zato što volimo Beograd" na izborima za odbornike Skupštine Beograda imati dalekosežno značajne posledice po celu Srbiju.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Marko Đurić

Ðurić je sinoć kazao da su Srbija i Beograd pokazali novi nivo političke zrelosti, a da je opozicija kažnjena zbog "neprimerenog odnosa" prema izbornom političkom procesu. 

- Ovo je pokazatelj da Srbija želi da nastavi da ide napred vođena vizijom predsednika Vučića i da je odgovoran odnos prema državi nastavio da okuplja Srbiju - rekao je Ðurić.

On je ocenio da to što je politika SNS "nastavila da okuplja Srbiju" najvažniji rezultat izbora. 

- Ono što smo generacijama sanjali da se Srbi slože, počelo je da se okuplja oko jedne zdrave ideje, zdrave politike, a to nas obavezuje da nastavimo da radimo još odgovornije, marljivije i uvek sa većim ciljevima i idejama. Nakon ovih izbora siguirno ćemo i nastaviti - poručio je Ðurić za Pink.

Prema njegovim rečima, građani su bez ikakve euforije, racionalnio rasuđujući, doneli najbolju moguću odluku za budućnost Srbije. 

- Ova pobeda će imati dalekosežne posledice po celu Srbiju, bez obzira na to što je Beograd 26 odsto biračkog tela. Srbija će nakon ovog nastaviti da se mnogo samopouzdanije da se drži i u unutrašnjoj i spoljnoj, ali i ekonomskoj politici, da gazi dalje s reformama i grabi dalje - rekao je Ðurić. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading