Tokom dana razvedravanje, ali kad vidite koliko će biti stepeni smrknuće vam se

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

29.11.2018

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Današnje jutro biće oblačno, još ponegde sa slabim snegom, a u toku dana će doći do postepenog razvedravanja.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Bez obzira na to što neće biti tmurno kao jutro, podne će biti ledeno

Tokom dana razvedravanje, najviša temperatura do 4°C 

Vetar će biti slab i umeren, u južnom Banatu i donjem Podunavlju povremeno jak, jugoistočni. Najniža temperatura biće od minus 6 do minus 1 stepen, a najviša od nula do 4°C.

U Beogradu će jutro biti oblačno, a u toku dana doći će do postepenog razvedravanja. Vetar slab i umeren. Najniža temperatura oko minus 2°C, najviša oko 1°C.


Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji se do kraja nedelje u jutarnjim satima očekuje slab i umeren mraz, a u petak ponegde i jak sa temperaturom ispod minus 10°C. U toku dana malo do umereno oblačno i suvo sa najvišom temperaturom u većini mesta oko i malo iznad nule, od nedelje u postepenom porastu.

Duvaće jugoistočni vetar, koji će u petak biti umeren i jak, a u južnom Banatu i olujni. U prvoj polovini naredne sedmice biće osetno toplije - u ponedeljak uglavnom suvo, a od utorka ponegde s kišom. Krajem perioda novo kratkotrajno zahlađenje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading