Pogubna temperaturna klackalica: Danas toplo, evo kada opet sledi drastično zahlađenje!

Autor: Tanjug

Vesti

09.03.2019

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji se danas očekuje prestanak padavina i razvedravanje. Jutarnja temperatura biće od dva do 11 stepeni, a najviša dnevna od 14 do 19, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U Beogradu će biti malo svežije. Pre podne oblačno, povremeno sa kišom, po podne prestanak padavina i razvedravanje. Vetar slab i umeren zapadni, severozapadni, uveče u skretanju na jugozapadni. Jutarnja temperatura oko 9 C, najviša dnevna oko 17 C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u nedelju će biti toplo sa dnevnom temperaturom iznad proseka za ovaj period godine, a od ponedeljka osetno hladnije.

U nedelju pre podne preovlađivaće sunčano, a po podne će doći do postepenog naoblačenja sa severa, koje će krajem dana u Vojvodini, tokom noći u zapadnim i centralnim, a u ponedeljak i u ostalim predelima Srbije usloviti kišu, ponegde i pljuskove.

U ponedeljak po podne na planinama sneg, a tokom noći i u brdskim predelima, istovremeno uz prestanak padavina u Vojvodini.

U utorak hladno i vetrovito, na severu suvo, u ostalim predelima po podne se očekuje prestanak padavina, kiše u nižim, snega u brdsko-planinskim.

U sredu ujutru slab prizemni mraz, tokom dana suvo, a od četvrtka mestimično kiša, na planinama sneg.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading